Vinarija Rubin je tradicionalno i ove godine, u okviru 11. Međunarodnog sajma vina BEOWINE, od 20. do 23. februara predstavila svoja vina.

Ove godine smo, kao pravi domaćini, gostima ponudili da uživaju u portfoliju vrhunskih Vina sa pečatom, premium vinima – Amante Carmen i Amante Aurora, kao i u degustaciji penušavih vina Vronsky.

BEOWINE je najveći i najugledniji vinski događaj u Srbiji i regionu u okviru kog nastupaju izabrane domaće, regionalne i svetske vinarije. Posebnu čast nam je svojim prisustvom priredila naša poznata džez pevačica i brend ambasador Rubina – Lena Kovačević.

Vinarija Rubin je izazvala veliko interesovanje, kako kvalitetom proizvoda, tako i modernim štandom sa fokusom na vina Amante, koja odišu elegancijom i drugačijim izgledom, ali i na Vinima sa pečatom – osam sortnih vina, o čijem kvalitetu govore mnogobrojne međunarodne nagrade i priznanja.

Posetioci su sa zadovoljstvom i znatiželjom konzumirali sve naše proizvode, a u prilici su bili da probaju i nadaleko čuveni Rubinov arhivski Vinjak.