WINE GARDEN & VINARIJA RUBIN – DIVAN VIKEND U PRIRODI UZ VINO

W I N E G A R D E N & V I N A R I J A R U B I N D I V A N V I K E N D U P R I R O D I U Z V I N O

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sunčani dani, prijatna temperatura, sezona vinskih sajmova je krenula, a mi smo imali privilegiju da uživamo u prelepom ambijentu Botaničke bašte uz vrhunska vina Vinarije Rubin. Ovaj događaj, održan u sklopu jednog od najprestižnijih vinskih salona, Wine Garden, bio je prava poslastica za sve ljubitelje vina.

Vinarija Rubin se još jednom pokazala kao vrhunski proizvođač, predstavivši neka od svojih najboljih vina. Posetioci su imali priliku da degustiraju širok spektar Rubinovih vina, od elegantnih crvenih do osvežavajućih belih, sve to uz stručno vođenje i objašnjenja somelijera.

Pored vina, atmosfera je bila upotpunjena prelepim okruženjem Botaničke bašte, gde su posetioci mogli da uživaju u prirodi, razgovaraju sa proizvođačima i drugim ljubiteljima vina, te saznaju više o procesu proizvodnje i karakteristikama različitih sorti grožđa.

Bila je to savršena prilika za opuštanje, uživanje u dobroj muzici i izvrsnim vinima, kao i za sticanje novih saznanja i prijateljstava. Zadovoljni smo što možemo podeliti deo ove nezaboravne atmosfere sa Vama.

Video sa događaja pogledajte na linku:

Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注