HEDONIC
50 years old

  • Sadržaj alkohola: 40%v/v
  • Ekskluzivno pakovanje 0.7 litara

Arhivski Vinjak Hedonik 50 years old

Arhivski Vinjak Hedonic, star 50 godina, najprestižniji je proizvod iz porodice vinjaka. Kraljevsko izdanje u koje je unet decenijski rad, trud i znanje. Umetnost ovog pića leži u činjenici da je Hedonic nastao prema jedinstvenoj recepturi utemeljenoj na iskustvu i tradiciji.

Neverovantih 50 godina, odabrani vinski destilati i vinjaci kultivisani su i sazrevali u specifičnim Rubinovim buradima proizvedenim od srpskog hrasta. Godine odležavanja tokom kojih dolazi do niza procesa u vinskom destilatu su jedan od najvažnijih faktora koji utiču na nezaboravan ukus i miris ovog pica.

Najpre snažan i složen na prvi utisak, Vinjak Hedonic prelazi u izuzetno trajan, mekan i harmoničan ton karamele, vanile i sušenog voća. Karakteriše ga intenzivno prisustvo tanina i ukus koji se dugo nakon konzumiranja zadržava i opstaje prisutan asocirajući na prijatan sladak ukus meda.

Pretočen u prelepu kristalnu bocu, ukrašenu 24-oro karatnim zlatom, u specijalnoj ukrasnoj kutiji zajedno sa odgovarajućim aksesoarima za serviranje, predstavlja jedan aromatični vremplov i savršenu kompoziciju ukusa istinske umetnosti vinjaka.