P o s e t i t e n a s

posetite

N a š u v i n a r i j u

Svim ljubiteljima vina i proizvoda od vina omogućeno je da posete vinariju, osete duh tradicije i kvaliteta. Uverite se u snagu i neustrašivost Rubina i njegovih zaposlenih.

Obilazak vinarije uz degustaciju u vinoteci

2 vrhunska vina, 2 barrique vina i jedno jako piće (Vinjak), grickalice.

3 vrhunska vina, 3 barrique vina, 1 vino kasne berbe, 2 jaka pića, prilog više vrsta sireva, suhomesnati proizvodi  i dr.

4 vrhunska vina, 4 barrique vina, 1 kasna berba, 2 jaka pića,  kompletan ručak, predjelo, glavno jela (meso sa roštilja) I ostalo.

ZAKAŽITE POSETU

  Obilazak vinarije podrazumeva prisustvo Rubinovog tehnologa i obilazak proizvodnih pogona vina i vinjaka. Obilasci traju od 1h do 3h. Dolazak je potrebno najaviti nekoliko dana ranije, naročito ukoliko je dolazak planiran vikendom.

  ispratite

  P r o c e s p r o i z v o d n j e v i n a i V i n j a k a

  V a š e p o s e t e

  Imajte na umu da da biste prisustvovali nekom događaju, morate biti punoletni. Jedini slučaj u kojem maloletna osoba može prisustvovati događaju je kada je u pratnji roditelja ili zakonskog staratelja. Zahvaljujemo na razumevanju.

  Lokacija

  Naša vinarija se prostire na površini od 14ha, a vinogradi se prostiru na 1200ha na 19 lokacija u Srbiji.

  Mobilnost

  U slučaju da je član grupe ograničen u šetnji, pošaljite nam e-mail rubin@rubin.rs i postaraćemo se da vam bude što udobnije.

  Parking

  Parkiranje u Vinariji je besplatno. Možete bezbedno parkirati vozilo, a zatim prošetati, prateći našeg tehnologa i sve članove našeg tima.
  "Ne mogu da smislim bolji način da provedem subotu! Kakvo je zadovoljstvo bilo osetiti magičnu atmosferu ovog mesta. Hvala vam na svemu!"
  - Marta Stanković -
  "Naučio sam toliko toga! Rubinovi tehnolozi su veliki profesionalaci i čast mi je što imam priliku da učim od najboljih. Supruga i ja ćemo ponovo doći."
  - Nikola Mirić -
  Previous
  Next