Rubin dominirao kvalitetom, šarmom i elegancijom na BeoWine 2020

R u b i n d o m i n i r a o k v a l i t e t o m , š a r m o m i e l e g a n c i j o m n a B e o W i n e 2 0 2 0

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vinarija Rubin je tradicionalno i ove godine, u okviru 11. Međunarodnog sajma vina BEOWINE, od 20. do 23. februara predstavila svoja vina.

Ove godine smo, kao pravi domaćini, gostima ponudili da uživaju u portfoliju vrhunskih Vina sa pečatom, premium vinima – Amante Carmen i Amante Aurora, kao i u degustaciji penušavih vina Vronsky.

BEOWINE je najveći i najugledniji vinski događaj u Srbiji i regionu u okviru kog nastupaju izabrane domaće, regionalne i svetske vinarije. Posebnu čast nam je svojim prisustvom priredila naša poznata džez pevačica i brend ambasador Rubina – Lena Kovačević.

Vinarija Rubin je izazvala veliko interesovanje, kako kvalitetom proizvoda, tako i modernim štandom sa fokusom na vina Amante, koja odišu elegancijom i drugačijim izgledom, ali i na Vinima sa pečatom – osam sortnih vina, o čijem kvalitetu govore mnogobrojne međunarodne nagrade i priznanja.

Posetioci su sa zadovoljstvom i znatiželjom konzumirali sve naše proizvode, a u prilici su bili da probaju i nadaleko čuveni Rubinov arhivski Vinjak.
Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!