Kompanija Rubin „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Vino“

K o m p a n i j a R u b i n M i l j e n i k p o t r o š a č a u k a t e g o r i j i V i n o

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kompanija Rubin, osvojila je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Vino“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda. Ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, zvanično je uručeno 13. maja predstavnicima kompanije, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Kompanija Rubin poznata je po dugoj tradiciji koju čuva i neguje, pre svega zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i stalnim inovacijama. Veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i kvalitetu vina, omogućili su da kompanija Rubin bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno vino u Srbiji. Iza ove negrade stoji širok portfolio, stonih, sortnih kao i premium vina koja već decenijama simbolišu grad Kruševac i dolinu Zapadne Morave, i opravdavaju poverenje i vernost svih potrošača širom zemlje.

„Rubin je domaći brend istorijske vrednosti koji se uspešno adaptira novim vremenima i potrebama potrošača poštujući svoju tradiciju i vrednosti koje se neguju više od šest decenija.

Potrošači u Srbiji su još jednom pokazali da prepoznaju vrednost i veličinu našeg brenda i zahvaljujući njima Rubin je ponosno poneo priznanje „Miljenik potrošača“ u kategoriji vina. Ovo priznanje je najveća nagrada za naš tim koji vredno radi i kontinuirano ulaže u kvalitet. O tome svedoči i veliki portfolio poizvoda, u kom se u kategoriji vina posebno ističu naša visokokvalitetna premium vina i vina sa pečatom u koja se ulaže posebna pažnja.

Ovo priznanje je velika čast, ali i odgovornost za Rubin jer nam daje motivaciju da u godinama koje slede opravdamo poverenje i odbranimo nagradu koja nam je dodeljena. Zahvalni smo našim vernim potrošačima i ponosni smo što biraju Rubin“, istakla je Tijana Marović, Brand Manager u kompaniji Rubin.

Prepoznatljive etikete vina, jedinstvenih i autentičnih aroma, ukusa i mirisa, kontinuirano se unapređuju i obogađuju primenom i praćenjem novih vinskih trendova. Na taj način kompanija Rubin konstantno potvrđuje svoju poziciju u srcima potrošača.

Izvor: https://mojasrbija.rs/wp/urucena-priznanja-miljenik-potrosaca-za-najbolje-brendove-u-srbiji/

Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!