Zašto je Rubinov Rose broj jedan u Srbiji?

Z a š t o j e R u b i n o v R o s e b r o j j e d a n u S r b i j i ?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lepršavo i elegantno polusuvo vino, ružičaste boje, potpuno drugačije od ostalih. Veselo i razdragano, sa posebnim osećajem elegancije. Prva boca ovog veličanstvenog vina proizvedena je početkom sedamdesetih, od grožđa iz Rubinovih vinograda. Ovog puta, stiže na police sa novom etiketom i ambalažom sa navojnim zatvaranjem.

Rubinov Rose je intenzivnog i primamljivog mirisa, mekog i harmoničnog ukusa, dobar za aperitiv, odličan uz obrok, lepo će se složiti uz laganiji letnji dezert. Tako, harmonično i pitko vino, laganog ukusa u kojem su slast i kiseline u odličnom balansu, vuče misli ka dobrom provodu i raspoloženju. Svilenkaste teksture koja nudi osećaj mekoće i slasti, odličan pratilac raznih prolećnih i letnjih laganih salata, pašteta od ribe, suvog mesa. Rose vino podjednako dobro “leže” uz morske plodove, grilovanu ili dimljenu ribu. Izvrstan je uz jela sa roštilja. Sir i vino su najpopularnija, a ujedno i delikatesna kombinacija, a Rose će se fantastično složiti uz laganije, sveže sireve poput mocarele, kao i uz kremastije slane sireve, poput grčke fete i domaćeg belog punomasnog kravljeg sira. Rose vino se dobro slaže i uz voće i povrće.

U novoj namenskoj boci, savremenog zatvarača, uz lako uočljivu etiketu, imamo potpuno pravo na suprotan izbor hrane – ako je to ono što želimo. Oni koji žele da se zaslade, uz Rose se mogu poslužiti jabukama, breskvama ili jagodičastim voćem, u kombinaciji sa voćnim sladoledom. Rose vino je najbolje poslužiti na temperaturi od 7°C do 13°C, kao i bela vina. Dok se uživa u božanskim kombinacijama Rose vina, valja znati I da, umerena konzumacija, čaša ili dve, pruža niz pozitivnih efekata na vaš organizam. Rose sadrži blagotvorne polifenole koji značajno snižavaju LDL (loš holesterol) i regulišu krvni pritisak. Takođe, njegova protiv-upalna svojstva smanjuju rizik od reumatidnog artritisa.

Rubinov Rose - Broj jedan u Srbiji

Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!